Over KEJ

Bij KEJ werken we met verschillende coaches. Omdat KEJ flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan, vinden wij het belangrijk om u zo snel mogelijk te kunnen ondersteunen en een passende coach te kunnen bieden. 

Ook wanneer na de intake blijkt dat een klik ontbreekt, zijn alternatieven mogelijk. 

Hieronder alvast een korte kennismaking van onze coaches, zodat u kunt onderzoeken wie u het meeste aanspreekt. 

Kim Ellen Jager

Mijn naam is Kim Ellen Jager en ik werk als coach bij KEJ (eigenaar). Met betrokkenheid, flexibiliteit en een aanpak van doen wat werkt, zal ik samen met u aan de slag om uw coachvraag te beantwoorden. In mijn coaching maak ik gebruik van verschillende interventies, toegespitst op de coachvraag en het ontwikkel(traject) van de cliënt. 

Daarnaast ben ik werkzaam als klinisch psycholoog/psychotherapeut bij MeJa. Hier bied ik diagnostiek en behandeling voor volwassenen met psychische klachten rondom bevalling, zwangerschap en (jong) ouderschap. In mijn loopbaan heb ik jarenlange ervaring opgedaan in de GGZ, zowel in ambulante zorg, het forensische veld als in de klinische setting. Daarin heb ik gewerkt met zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. 

Doordat ik zowel in de preventieve- als in de zorgsector werk, kan ik de brug slaan wanneer de situatie hierom vraagt. Het is belangrijk om vroegtijd te herkennen of er mogelijk onderliggend sprake is van een psychische kwetsbaarheid, waarvoor psychische behandeling nodig is.

Verdere informatie over de betrokken coaches volgt.